Usein kysyttyä

Askarruttaako jokin? Täältä löydät useimmin kysytyt kysymykset.

Finnwear-tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Listan jälleenmyyjistämme löydät täältä.

Rintaliivien koko-oppaamme auttaa rintaliivien oikean koon valitsemisessa. Koko perheen koko-oppaaseemme voit tutustua täällä.

Noudattamalla näitä ohjeita pidennät uima-asusi käyttöikää:

  • Uima-asu on hyvä pestä jokaisen käyttökerran jälkeen,sillä aurinko, kloori- ja merivesi, aurinkovoiteet ja deodorantti
    kuluttavat kuituja.
  • Käytä nestemäistä pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta. Huuhteluaine veltostuttaa elastaanin.
  • Kaarituelliset uima-asut on hyvä pestä pesupussissa.
  • Pese uima-asusi mieluiten käsin.
  • Auringonpaiste, lämpöpatteri ja kuivausrumpu eivät sovellu uima-asunkuivattamiseen.

Uima-asun käyttöika riippuu paljon uima-asun käytöstä ja kuinka sitä hoitaa. Noudattamalla yllä kerrottuja uima-asun hoito-ohjeita voit pidentää uima-asusi käyttöikää niin että se kestää tuotteelle tavanomaisessa käytössä useamman kauden.

Rintaliivit tulisi pestä pesulapussa mainitussa lämpötilassa pesupussissa tai käsin nestemäisellä pesuaineella. Siitä ei jää pulveripilkkuja vaatteen pintaan.
”Jos liivejä pesee liian kuumassa, niiden värit lähtevät ja joustavuus häviää.”
Hyvä pesupussi on tärkeä, etteivät liivit pääse pyörimään koneessa. Kaarituet voivat irrotessaan rikkoa liivit ja koko koneen. Isossa pesupussissa liivit pääsevät menemään solmuun.

Useimmiten kaarituen katkeaminen johtuu rintaliviien koosta ja istuvuudesta. Monet naiset käyttävät liivejä, joissa on liian suuri ympärysmitta ja liian pieni kuppi. Tällä on suuri vaikutus rintaliivien kestoon, erityisesti jos kyseessä on kaarituellinen malli. Ympärysmitan pitäisi istua napakasti päällä, ja suurin tuki liiveissä pitäisikin tulle ympäryksestä, eikä vain kupista. Rintaliivien koko-oppaamme auttaa rintaliivien oikean koon valitsemisessa.

Liivien ympärysmitta on silloin luultavasti liian suuri. Rintaliivien koko-oppaamme auttaa rintaliivien oikean koon valitsemisessa.

Kuppikoko on luultavasti liian pieni ja ympärysmitta saattaa olla liian suuri. Rintaliivien koko-oppaamme auttaa rintaliivien oikean koon valitsemisessa.

Rintaliivien koko vaihtuu vuosien kuluessa, ja eri valmistajien mallit ja mitoitukset ovat myös erilaisia. Rintaliivien koko-oppaamme auttaa rintaliivien oikean koon valitsemisessa.