UIMA-ASUT

Tuotevalikoimasta löydät koko perheen uima-asut sekä naisten leggingsit. Tuotteissamme panostamme laatuun ja mukavuuteen. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erilaisiin vartalotyyppeihin ja mallistostamme löydät myös pluskokoisille naisille suunnattuja tuotteita.

UIMA-ASUT

Uima-asuistamme löydät naisten, miesten ja lasten uima-asut. Finnwearin koko perheen uima-asut on suunniteltu eri muotoisille ja kokoisille järvineidoille ja vesipedoille. Hyvän laatuiset ja mukavat uima-asut kestävät niin kesähelteet kuin kloorin ja meriveden.

Naisten uima-asumallisto koostuu vartalon muotoja imartelevista klassisista malleista, jotka on saatavilla mustan lisäksi myös kauden ihanissa väreissä ja kuoseissa.

Miesten uima-asumallistosta löytyy oikea tuote niin kuntouimarille kuin rannalla viihtyjällekin. Klassisten mallien ja värien lisäksi saatavilla on myös kausivärejä ja -kuoseja.

Lasten uima-asumallistosta löytyy tuotteita perheen pienemmille tytöille ja pojille. Klassiset mallit ja värit sopivat uimahalliin ja rannalle.

NAISTEN LEGGINGSIT

Finnwearin leggingsit valmistetaan miellyttävistä materiaaleista ja ne sopivat loistavasti arkeen.

finnwear x k-citymarket yhteistyömallisto

Klassisia t-paitoja, hameita, housuja ja mekkoja sisältävän malliston suunnittelussa on pyritty korostamaan
Finnwearin tunnistettavaa tyyliä ja skandinaavista estetiikkaa. Mallisto yhdistelee upeasti raikkaita printtejä klassisiin
väriyhdistelmiin sekä ajattomiin leikkauksiin, ja tuo K-Citymarketteihin valikoiman tyylikkäitä laatuvaatteita hyvässä
hinta-laatusuhteessa kaikkien saataville.

TUOTEHAKU

Löydä juuri sinulle sopiva tuote valikoimastamme tuotehaun kautta.

HAE